0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

TUULILASI-IHME WINDSHIELD WONDER

Auton tuulilasi ja muut sisäikkunat kirkkaaksi ja puhtaiksi Tuulilasi-Ihmeen avulla. Likainen tuulilasi voi olla ärsyttävä ja suorastaan vaarallinen. Auton sisälasien ja varsinkin tuulilasin, takalasin ja kattoikkunan puhdistaminen on tuskallista puuhaa, koska sinun täytyy rasittaa ja venyttää käsiä ja selkää. Ei enää.
Tuulilasi-Ihmeessä on sähköinen mikrokuitumyssy ja pitkälle ulottuva ergonomisesti muotoiltu
kahva ja kääntyvä pää, jolla tuulilasin ja sisäikkunoiden puhdistus sisäpuolelta on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen. Laitteen myyntipakkauksessa on mukana 4 kpl vihreitä mikrokuitumyssyjä ja pieni suihkepullo ikkunanpesuaineelle tai  vedelle. Mikrokuituliinat voi käyttää molemmin puolin ja pestä pesukoneessa 40 asteessa ilman huuhteluaineita.
Tieteellinen mikrokuitumyssy puhdistaa tahrattoman puhtaaksi ja kirkkaaksi kaikki autosi lasit. Myös kosteuden/huurun poistamiseen laite sopii mainiosti.
Tällä laiteella pidät helposti ja nopeasti kodin kaikki peilit, ikkunat, televisioruudut, tietokonenäytöt ja muut kovat ja kiiltävät pinnat kiiltävinä ja puhtaina. Tuulilasi-Ihmeellä pidät myös isompien paketti,-matkailu,-bussi,-kuorma,-linja,-maasto-autojen ja työkoneiden, lentokoneiden, veneiden yms. kulkuneuvojen kaikki sisälasit kirkkaana ja puhtaana.

LÄHETETÄÄN POSTIPAKETTINA 6.90 €.


Toimitus Porin alueelle myös suoraan kotiovelle ilman toimituskuluja. Tuulilasi-ihmeen voit myös noutaa kotiosoitteesta: Veli-Esko Rönkkö Sotkantie 14 28450 Vanha-Ulvila. Kysy lisätietoa: sataideat@elisanet.fi veli-esko.ronkko@elisanet.fi  puh/tekstiviesti 050-595 9697