0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

KANADALAINEN HOBI HIRVIELÄINVAROITIN

Kanadassa ja Itävallassa kehitetty liikenneturvalaite, jonka toiminta perustuu ajoviimaan &ndash ilmanvirtaan. HOBI hirvivaroittimet valmistetaan Kanadassa ja HOBI on kansainvälinen liikenneturvalaite jota myydään mm. Kanadassa, Yhdysvalloissa, Norjassa, Ruotsissa, Itävallassa, Saksassa, Ranskassa, Australiassa, Uudessa Seelannissa, ja Suomessa. HOBIN ovat autoonsa ja moottoripyöräänsä asentaneet jo yli 100 000 Suomalaista.

HOBI HIRVIVAROITTIMET ovat rakennettu hiilikuidusta, nailonista ja erikoismuovista ja niistä lähtevä värähtelevä ääni muistuttaa hälytysajoneuvon ääntä. Varoittimista lähteen yli 100 desibelin voimakkuudella korkeataajuista ääntä, jonka vain eläin kuulee. Vertailun vuoksi ihmisten tulee käyttää kuulosuojaimia jo yli 80 desibelin melussa. Varoittimissa ei ole johtoja tai kytkimiä eikä niistä lähtevä ääni kuulu kuljettajan ja kyydissä olevien ihmisten korviin, eikä häiritse kyydissä olevia lemmikkieläimiä, koska äänisektori on eteenpäin varoittimen osoittamaan suuntaan. Hobi varoittaa villieläimiä tulevasta ajoneuvosta ja auttaa kuljettajaa antamalla lisää reaktioaikaa mahdollisessa yhteentörmäyksessä villieläimen kanssa.

HOBI HIRVIVAROITTIMET ovat tarkoitettu kaikkiin ajoneuvoihin, henkilöautoihin, pakettiautoihin, kuorma,-ja rekka-autoihin, asuntoautoihin ja moottoripyöriin.